Over de praktijk

Fysiotherapiepraktijk ‘Emmastraat’ is in 2003 opgericht door Jochem Douma, Ton Meijers en Douglas Roos van Raadshoven en per 1 oktober 2017 voortgezet door Douglas Roos van Raadshooven onder de naam Fysiopartner Alkmaar  De praktijk is onderdeel van het regionale samenwerkingsverband Fysiopartner.nl.  Fysiopartner Alkmaar is een ervaren en zeer professionele praktijk voor fysiotherapie. In de praktijk is er een grote affiniteit met sport en dit trekt veel sporters aan. (ieder op zijn niveau)

Fysiopartner Alkmaar is een breed georiënteerde praktijk waar u met zeer uiteenlopende klachten terecht kan. Door de vele jaren ervaring is er specialistische kennis opgedaan van onder andere de knie, heup , schouder, rug- en nekklachten.

Visie

De kwaliteit van de zorg zo optimaal mogelijk overbrengen naar de patiënt, hierbij staat de patiënt centraal. Samen met de patiënt en andere disciplines wordt toegewerkt naar de best passende therapie. Denk hierbij aan de korte lijnen tussen fysiotherapeut en orthopeden van de Noord-West groep